Når vinteren nærmer sig, betyder det også, at man skal til at trække i det varme tøj. Umiddelbart tænker de fleste nok, at varmt tøj ikke kan være pænt, men der er faktisk mange gode mode tips, som gør det muligt at få noget super komfortabelt tøj til også at se superstilede ude.

For vinter trends skal ligesom de trends, der florerer, når det er forår, sommer og efterår, selvfølgelig se flotte og tjekkede ud. Så se med lige her og få nogle gode modetips til den kommende vinter.

Strik, strik og atter strik

Hvis du har fulgt bare en lille smule med på sociale medier de sidste mange måneder, er du sikkert også blevet klar over, at det er blevet superpopulært at strikke. For ikke nok med at det er en rigtig hyggelig beskæftigelse, så får man altså også noget super smart tøj ud af det, som endda også er helt unikt.

Især de strikkede veste er supermoderne i år, da de ser superflotte ud, men da de også kan bruges til mange forskellige ting. Man kan tage vesten over en kjole, en flot bluse eller bare have den på uden noget.

Så prøv eventuelt at kaste dig ud i at strikke din egen vest – så får du nemlig et lækkert, strikket item, som er helt unikt, og som passer perfekt til din personlige stil.

Støvler!

Når det kommer til mode tips til vinteren, er det også et must at have et par lækre støvler. Støvler er nemlig superpraktiske til vinter, fordi de er varme og høje, men så ser de også vildt fede ud, hvis man styler dem på den rigtige måde.

I mange år har det været populært med de smarte Dr. Martens, så det kunne eksempelvis være en mulighed. Dette år er det dog også supermoderne med nogle chunky støvler, som gerne må være ret høje og se lidt store ud.

Når man har fundet det helt perfekte par støvler, er det en rigtig god ide at sikre sig, at man også går godt i dem, og at der eventuelt kan være en tyk sok i dem, hvis der nu skulle blive meget koldt udenfor.

Store jakker og frakker

Det sidste modetips handler om en meget væsentlig del af vintergarderoben – nemlig en god vinterjakke. De fleste har nok også en fordom om, at vinterjakker ikke kan være stilede, men det er heldigvis ikke rigtigt.

Uanset hvordan din stil er, er der nemlig en masse super smarte vinterjakker at gå efter. Hvis du er den sporty type, kan du gå efter en form for skijakke eller bomberjacket, som er meget moderne. Hvis du er mere til den klassiske stil, kan du købe en lækker frakke eller trenchcoat.

Hvis du derimod er den moderne type, som elsker at følge trends, skal du prøve en af de lækre, store jakker, som er så moderne lige nu. For udover at de selvfølgelig ser supersmarte ud – især med nogle flotte støvler – så er det også meget praktisk med en jakke, hvor der kan være en sweater indenunder.