Hvis du ønsker at lave lidt om derhjemme og samtidig være med på den sidste mode inden for boligindretning, eller du skal flytte, og ønsker at opgradere din bolig til de nyeste trends, så kig med her. Hvad er de største trends lige nu, når vi taler boligindretning? Hvilke tendenser er de hotteste lige nu? Få her 3 bud på den moderne boligindretning. Føg med tiden og bliv opdateret på de største boligtrends lige nu.

Lameller på langs

En vigtig trend inden for indretning må siges at være lameller. Disse lameller kan bruges på alle mulige måder i det moderne hjem. De gængse stede som på bordben og rumdelere er ofte set, men nu er trenden også nået til væggen. Her ser det ikke kun supergodt ud, men skaber også et dejlig inde miljø, idet akustikken bliver meget mere behagelig. Samtidig med det behagelige inde miljø, skaber du også en superflot og unik indretning. Lameller er ofte set i entreer og store køkkenalrum. Men du kan faktisk indsætte lameller i alle husets rum. Prøv også at skab en dejlig rolig og hyggelig stil i soveværelse med lammer som sengegavl.

Personligt udtryk med farver og kontraster

Hvad menes med kontraster? Kontraster kan være mange ting. Skab kontraster med forskellige materialer. Bland for eksempel pyntegenstande af marmor, glas og keramik. På den måde får du en helt personlig indretning, som både er smuk og hyggelig. Undgå at blive for strømlinet. Leg i stedet for med kontrasterne og bliv uforudsigelig i din indretning. På den måde skaber du også et helt unikt udtryk. Farver er noget mange lader sig skræmme af. Men det behøver du ikke blive. Farver er mange ting, og er man ikke modig og lade en hel væg male en farve, så kan man altid indføre lidt farve i indretningen, ved at tilføre nye puder i sofaen, eller som den helt nye trend dikterer, lys i forskellige farver. Har du alligevel mod på at male en væk, er den helt hotte farve lige nu grøn. Ja grøn i alle nuancer kan bruges. Grøn er en virkelig lækker farve, der giver et roligt element til hjemmet. Er du mere til blå, er det ikke helt galt, da klare blå farver også er oppe i tiden.

børneværelse

Samvittighedsfuld boligindretning

Vi kommer ikke uden om, at vi gerne vil have at de ting vi køber, er miljørigtige. Vi tager som forbruger mere og mere stilling til de ting vi køber og forbruger. Det er supergodt, at vi hver især føler et ansvar, for det vi køber. Vi kan for eksempel købe en sofa lavet af sodavandsflasker, et plankebord lavet af drivtømmer eller andre genstande lavet af genbrugsplast. Når man vælger at indrette med møbler og genstande af genbrugsmaterialer, skaber det også et unikt udtryk i hjemmet. Tingene har pludselig en historie med sig, og det gør at genstanden bliver endnu mere unik. Vær både bæredygtig og moderne med miljørigtig boligindretning.