De færreste mennesker ville nok sætte tandlægebesøg øverst på listen, over ting de sådan virkelig nyder. Der er dog forskel på ikke at nyde et tandlægebesøg, og så at være virkelig bange for det. Så bange, at det kan fylde meget i bevidstheden både flere dage før og efter. Hvis man på den måde lider af egentlig tandlægeskræk, og det er der mange mennesker der gør, så er det svært at få sig selv slæbt hen i stolen. Måske er du også en af dem, der ikke ser din tandlæge så ofte som du kunne, men der er nu altså mange gode helbredsmæssige grunde til at huske sin tandlæge.  

Bliv tryg ved din tandlæge. 

Hvis du er en af dem, der får svedige håndflader bare ved tanken om et tandlægebesøg, så er der dog hjælp at hente. Bliver du kunde hos PLUS1 Tandlæge, vil du opleve en tandlæge som prioriterer din tryghed meget højt. Bor du i København finder du bl.a. PLUS1 i Fields, så du kan ovenikøbet forkæle dig selv med en god shoppetur, efter du har været hos din tandlæge. Hos PLUS1 i Fields finder du altså et personale, der er nærværende og omsorgsfulde, og som gerne vil have, at du går derfra med en tryg oplevelse. Især hvis du har tandlægeskræk, er det altså en god ide at besøge www.plus1.dk, som altså er en tandlæge på Amager. Du er selvfølgelig også velkommen som kunde hos PLUS1 hvis du ikke har tandlægeskræk, da alle selvfølgelig har gavn af at have en så rar oplevelse som muligt hos tandlægen.  

Tryghed – også ved prisen  

Hele oplevelsen af at gå til tandlæge skal helst være tryg. Dette gælder både den tid du bruger i stolen, men selvfølgelig også når det kommer til betaling. Mange har nok prøvet at blive overrasket over en tandlægeregning, som pludselig viste sig meget højere end forventet, og det kan uden tvivl påvirke humøret med uforudsete udgifter. Besøger du plus1.dk, vil du hurtigt opdage, at du nemt kan læse priserne på de forskellige behandlinger. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når du skal have dankortet frem, og kan også føle dig tryg i den henseende. I det hele taget er det en kerneværdi for PLUS1, at mennesker er forskellige. Derfor skal man ikke behandle folk ens, og du vil hurtigt opdage, at PLUS1 gør sig umage med at skabe en personlig oplevelse, når du går til tandlægen. Det betyder, at du bliver lyttet til og taget alvorligt, når du går til tandlægen.  

Kun det bedste er godt nok til dig 

Selvfølgelig skal det være trygt ved tandlægen, men der skal også være et højt fagligt niveau. Hos PLUS1 bliver kvalitet prioriteret meget højt, og alle journaler bliver løbende gennemgået, så alle får den bedste behandling. Som kunde hos PLUS1 bliver du tilknyttet en tandlæge og en tandplejer, så du altid har flere personer om din sag. Dette er også med til at sikre den bedste oplevelse ved tandlægen, som forhåbentligvis ikke længere bliver et sted du frygter, når først du har mødt PLUS1.