vin på tilbud til black friday
geiger

Der er ingen tvivl om, at Black Friday er en kæmpe dag for mange virksomheder, da det er en forbrugsfest uden sammenligning. Danskere køber ind i stor stil, uanset om det er elektronik, skønhedsprodukter, tøj eller vin for den sagsskyld. Vin på Black Friday er heller ikke dum idé at købe, da muligheder for at gøre sig en god handel på en flaske Barolo, Riesling eller noget tredje er meget sandsynligt. Vin i Black Friday regi behøver ikke nødvendigvis at betyde, at det er de billige flasker som bliver sat endnu længere ned. Ved at handle hos de rigtige udbydere, kan du nemlig finde gode rødvine og hvidvine i alle prisklasser til et godt tilbud.

Black Friday falder i år på d. 27. november 2020 og en af vinhandlerne, som er klar til den store dag er Jyskvin.dk. Traditionen tro deltager de i Black Friday forbrugsfesten, hvorfor du har mulighed for at finde vin på Black Friday hos dem. De har samlet en specifik underside, hvor du har mulighed for at danne dig et overblik over alle de flasker vin og spiritus, som de har på tilbud på selve dagen.

Det kan du finde hos Jysk Vin

Selvom tilbuddene ikke er synliggjort endnu hos Jysk Vin, så nævner de selv, at du kan forvente at finde ekstrem gode tilbud på vin. Du kan godt glæde dig, for de har annonceret gode vintilbud på Black Friday på både prisvenlige og eksklusive vine herunder bl.a. Bourgogne, Barolo, Bordeaux, Champagne, Châteauneuf-du-Pape, Zinfandel, Riesling og Portvin. Så uanset om du er til rødvin eller hvidvin, kan du finde et godt tilbud, der passer til dit behov.

Deres vilde vin Black Friday tilbud bliver lagt online natten til fredag, så du kan allerede side torsdag aften klar på tasterne til at gøre en god handel.

Få vejledning til de helt rigtige vine på Black Friday

Hvis du ikke er den største vinkender, så kan du nok godt nikke genkende til, at det kan være svært at vælge den helt rigtige vin. Vin er en videnskab i sig selv særligt, når det kommer til at sammensætte det med mad. Heldigvis kan du finde god vejledning og inspiration på jyskvin.dk både via deres kundeservice hotline, men også på deres chatfunktion er de hurtige og søde til at svare på spørgsmål.

Udover god service så finder du også et univers af drinks og madopskrifter på deres blog, hvor du kan finde inspiration til at sammensætte jule- eller nytårsmenuen både i form af mad og de helt rigtige vine.

Hvis du gerne vil gøre et godt kup på vin til Black Friday, så skal du helt sikkert kigge forbi Jysk Vin, når deres tilbud udkommer natten til fredag.