geiger

Øjenbryn er noget af det, der er med til at forme et flot ansigt. Det er derfor vigtigt, hvis du gerne vil være pæn, at du sørger for også at have pæne øjenbryn. Er du i tvivl om, hvad der skal til, før du får pæne øjenbryn? Så kan du læse med i denne artikel, hvor vi kommer nærmere ind på det – blandt andet med hjælp fra pincetter.

Pincetter: Pluk dine øjenbryn

Ingen kan lide øjenbryn, der ikke har en nogenlunde pæn form. Det er heldigvis nogenlunde let at plukke ens øjenbryn, så de sidder pænt. Du skal blot have tweezers til øjenbryn, så du kan forme dem. Hvis du døjer med monobryn, skal det naturligvis fjernes. Hvis du er ved at være lidt ældre – måske slut 30’erne, så kan du faktisk med dine øjenbryn få dig selv til at se yngre ud. Du skal blot sørge for, at dine øjenbryn ikke går for langt ned i slutningen af øjenbrynet. Hvorfor mon det? Jo, fordi dine øjenlåg bliver tungere med alderen, kan dine øjenbryn forstærke de tunge øjenbryn, hvis de går langt ned i siderne. Det kan derfor være en fordel at plukke noget af slutningen af og forsøge at forme et øjenbryn, der er mere lige en buet.

tweezers

Brug serum

Hvis du også er en af dem, der har overplukket dine øjenbryn med pincetter tidligere, så kan det være, det er nødvendigt for dig at bruge øjenbrynsserum for at få dem tilbage i fuldt flor. Der er masser af serummer på markedet, så det er bare med at gå på udkig og prøve dig frem. Det behøves ikke at være dyrt – der er nogle serummer, der faktisk er ganske billige.

Form dine øjenbryn til dit ansigt

Du kan med pincetter til øjenbrynene forme dine øjenbryn, så de passer godt til dit ansigt. Hvis du har et meget rundt ansigt, så kan det være flot, at dine øjenbryn har en skarp bue, så du får lidt mere ”vinkel” på dit ellers runde ansigt. Hvis du derimod har et meget tyndt ansigt, så kan det være flot at have en mere blød bue, så du ikke ser så ”skarp” ud.

Tegn dine øjenbryn op

Hvis du gerne vil have lidt mere markerede øjenbryn, så kan du vælge at bruge makeup på dem. På den måde kan du fremhæve dine øjenbryn, så du får et mere markeret look. Der findes en masse produkter på markedet til at optegne øjenbrynene, så det er bare med at finde et produkt, du godt kan lide.

Farv dine øjenbryn

Hvis du har meget lyse øjenbryn, så kan det være en god idé at farve dem. Det kan være med til at give dig et mere markeret udseende, og det kan gøre meget for dit ansigt. Der er naturligvis også dem, der er glade for deres lyse øjenbryn, og der er også nogle, det klæder rigtig godt. Det er dog ikke sikkert, at det er tilfældet for dig, og så er det jo smart, at man bare kan vælge at farve dem.