nyt indlæg

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange af os, der har en meget travl hverdag. Det betyder, at vi ikke har alverdens tid til at nå alle de ting, som vi gerne vil – og det er lige meget, hvor hurtigt vi løber. Der er simpelthen ikke timer nok i døgnet. 

Derfor handler det for eksempel om at bruge effektive og gode produkter, når vi skal passe og pleje os selv, således vi ved, at de ting, vi rent faktisk gør, også virker. Og netop derfor bør du tage et kig på Elizabeth Arden Eight Hour.  

Derfor bør du vælge produkter fra Elizabeth Arden 

Når du vælger produkter fra Elizabeth Arden, er det sikret, at du bruger den aboslut bedste kvalitet. Her er der ikke blevet gået på kompromis med noget, og det betyder, at du får den pleje der er bedst for din hud. 

For dig handler det bare om at finde frem til det rette produkt alt efter din hudtype. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvad du udsætter din hud for blandt andet i forhold til, om den er meget tør, meget irriteret eller måske fedtet.  

En bodylotion, der passer til de fleste 

En af de mest populære cremer fra mærket er Elizabeth Arden Eight Hour. Her er der nemlig tale om en bodylotion, der passer til de fleste, og som også kan bruges alle steder på kroppen.  

Det kan for eksempel være, at du har tørre hænder, hvorfor du gerne vil pleje dem med en creme – og her er den god.  

Men den er mindst lige så god, hvis du har sprukne løber eller blot gerne vil tilføre din hud lidt ekstra fugt for eksempel efter et varmt bad. 

Når du gerne vil behandle din tørre hud 

Særligt er Elizabeth Arden Eight Hour god mod tør hud. Så hvis du ofte oplever, at din hud er lidt for tør og måske endda sprukken nogle steder, så er denne bodylotion det helt ideelle valg for dig. Cremen fugter nemlig din hud helt ned i dybden, og på den måde går den ind og modarbejder blandt andet tørhed, flager og irriterende og til tider ømme revner i huden. 

Derudover genopliver den effektivt de meget tørre områder på kroppen. Og derfor er den også særligt velegnet til især albuer, knæ og hæle, der har en tendens til at kræve ekstra behandling. 

En luksuriøs følelse i otte timer med Elizabeth Arden Eight Hour 

Denne creme indeholder Glycerin, der går ind og fugter huden meget intenst. Det gør den ved at tiltrække vand til hudoverfladen.  

Derudover er den også tilsat shea butter, som erstatter en række af de naturlige fedtsyrer på huden.  

Og det er præcis den virkning, der lader dig tilbage med en hud, der er både blød og glat. Så hvis du gerne vil behandle din hud til en luksuriøs fornemmelse, så bør du bruge Elizabeth Arden Eight Hour, der giver dig nemlig den følelse i helt op til 8 timer hver dag.