Det er ikke alle herrer som er meget for at bruge forskellige accessories og smykker, men ure er en af de ting som mange mænd har taget til sig. Et ur kan være praktisk og maskulint, og det kan give en ekstra flot detalje til outfittet. At klæde sig i det rette tøj er en god måde at skille sig ud fra mængden, og et flot ur eller andre detaljer kan være med til at skabe en ekstra personlig og unik stil. Tyske ure er noget af det bedste håndværk man kan købe sig, og et Nomos ur kan gøre din stil helt speciel.

Et Nomos ur er både praktisk og funktionelt

Mange mænd undgår at bruge smykker såsom halskæder, ringe eller armbånd, og dette kan være fordi de ikke kan se grunden til at man skal have dem på. Et ur har derimod praktiske formål, på samme tid med at det ser stilfuldt ud. Nomos Glashütte er en tysk urmager med sans for stil og kvalitet, og deres ure er eksklusive uden at se alt for overdådige ud. Når man vil gøre sin personlige stil komplet, handler det om at finde et ur med den rette udstråling. Se ure fra Nomos Glashütte, og find inspiration til den stil du vil gå efter.

nomos glashütte

Sådan sammensætter du din stil med et Nomos ur

En af de første tommelfingerregler som man kan rette sig efter når man vil finde det rette ur er, at finde et ur i den rette størrelse. Det vil selvfølgelig sige at du bør finde noget som passer perfekt rundt om dit håndled, men det betyder også at selve urets diameter ikke bør være for stor. Man siger normalt at et ur med en diameter på 34-40 mm er ideelt til både mænd og kvinder. Når du har styr på størrelsen, kan du begynde at undersøge hvordan du sammensætter dit outfit til at passe til dit ur. For at få stilen til at spille sammen helt perfekt, kan man tage et par sko på som matcher urremmens farve. Man behøver selvfølgelig ikke at gå så meget i detaljen hele tiden, da det mest af alt handler om at kombinere uret med en passende tøjstil. Det betyder at hvis du har formelt tøj på, så kan du vælge et ur som også har en businessagtig udstråling. Skal du derimod ud og løbe, så vælg et mere nedtonet og praktisk ur som ser sporty ud.

Nomos Glashütte er minimalistiske og funktionelle

Tyskland er kendt for godt håndværk i ekstremt høj kvalitet, og det gælder især når det handler om ure. Nomos Glashütte kommer fra Glashütte i delstaten Sachsen, og mærket er kendt for dets rene designs som fokuserer på en modernistisk stil. Nomos laver ure i forskellige prisklasser, og lige meget hvilken model du køber, får du den bedste kvalitet for pengene. Er du interesseret i at købe et håndlavet ur, så er Nomos Glashütte et godt bud på et ur som du vil få rigtig meget glæde af i lang tid.