geiger

Skal badeværelset have en tur, så er der mange muligheder. Du kan indrette det på et utal af måder. Det kan få mange forskellige udtryk. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. 

Det nemmeste er at få lavet et standardbadeværelse, men det sjoveste er at få et unikt og anderledes badeværelse. Det er mere interessant at have noget, der skiller sig ud. Selvom standardmodellen kan være ganske praktisk. 

Du kan få dit badeværelse til at skille sig ud med møblerne, en speciel vask og et anderledes toilet. Brusekabinen kan også være noget for sig. 

Også væggene i dit badeværelse kan du lave på lige den måde, du vil. Du kan pynte dem med mosaik fliser og give rummet et smukt udtryk. Fliserne var populære i antikken, og nu er de blevet populære igen – og det er der god grund til. 

Mosaik på væggene 

Lav mosaik på væggene og på gulvet af dit badeværelse. Så har du mulighed for virkelig at lade din kreativitet lege og udtrykke din personlighed. Mosaik fliser giver dig mulighed for endnu større variation. Du kan vælge en speciel kombination af mosaik fliser, og du kan selv vælge det mønster, de skal lægges i. 

Mosaik i badeværelset giver et helt unikt udtryk. Det passer specielt godt i badeværelset, men du kan lave mosaik, hvor du har lyst til. Du kan også lave den, som du har lyst. Den kan være formet som en delfin eller have et mønster, der ligner bølger. Der kan være en enkelt farve, eller der kan være flere. Det er op til dig. 

Få din egen stil 

Der er mange måder at indrette et badeværelse på. Til langt de fleste af dem passer mosaik fliser godt. Du kan nemlig bare vælge nogle fliser, der passer med resten af det, du vil have på dit badeværelse. Du kan også vælge et mønster i din mosaik, som passer ind. 

Mosaik fliser fås i mange farver og størrelser. Du kan kombinere dem, som du vil. Dine vægge kan blive et helt kunstværk. De kan udtrykke lige præcis din stil, for de er yderst alsidige. 

Lad dig inspirere af andres idéer til badeværelsesmosaik, men find dit eget. Dekorer dit badeværelse, og gør det helt unikt. Lad mosaik fliser på vægge og gulve skabe en bestemt stemning. Det kan være afslappende, minimalistisk eller det kan føles som at være på stranden. 

Hvordan skal dit badeværelse være? 

Du bør overveje projektet grundigt. Find ud af, hvad dit badeværelse skal udtrykke. Overvej den stemning, der skal være i det. 

Dit badeværelse kan give en middelhavsstemning og tage dig med til Grækenland. Det kan føles som at være på stranden, så du træder ud fra badet og kommer i sommerstemning. Dit badeværelse kan også udstråle ro og harmoni med en enkel, men smuk mosaik. 

Med mosaik fliser kan du skabe vægge og gulve, der er helt unikke. Du kan altså få dit badeværelse til at se ud, lige som du vil. Du behøver ikke at holde dig til en skabelon.