Der er en større tendens til at flere og flere virksomheder støtter op om en sund kultur og livsstil for deres medarbejdere. Derfor bliver der gjort en del initiativer for teambuilding, motionsaktiviteter og mindfulness. Til alle disse begivenheder kan det være en fordel at medbringe skiftetøj, en madpakke eller andet sportsudstyr. En gymnastiktaske vil her være en fordel, da man kan have samlet sine ting heri. Men du kan derimod også supplere med en mulepose med logo eller de økologiske muleposer med tryk, for en anderledes men særdeles brugbar og praktisk pose, som er slidstærk og fås i utalligt design og kvaliteter. Tryk på muleposer kan fås i alt fra fuldt tryk til positions tryk, hvor du selv kan vælge hvor dit tryk passer bedst henne på selve muleposen.

Ved at få trykt et logo på sådan en mulepose har du den ideelle firmagave at give til dit personale, samarbejdspartnere og kunder. Det er et produkt, der vil blive brugt i dagligdagen og i den forbindelse skabe synlighed for mange. Det er derfor en effektiv reklameartikel for din virksomhed eller budskab.

Hos https://www.topsupplies.dk/ finder du et stort udvalg af muleposer med logo i forskellige modeller, varianter og designs. Vi har i vores udvalg muleposer i polyester, bomuld, økologisk bomuld og miljøvenlige løsninger såsom genbrugsmaterialer. Alt efter din virksomhedsprofil kan vi sammensætte en løsning med muleposer med logo eller økologiske muleposer med tryk, der imødekommer dine behov, ønsker og budget. De fleste modeller kan fås i forskellige farver, så du kan vælge efter din virksomheds visuelle identitet eller for at skabe blikfang.

Hvis du har dit eget motionshold i virksomheden, kan det være en fordel at bruge muleposer med tryk som reklamegave. Med de mange virksomheder i forbindelse med DHL, firmabold, motionsløb eller andre aktiviteter vil muleposer være med til at skabe synlighed blandt andre virksomheder. Derudover vil det være belejligt for dine medarbejdere og samarbejdspartnere at benytte posen i deres fritid, hvor de også med stolthed kan repræsentere virksomheden.

Hvad koster en mulepose med logo?

Prisen for en mulepose med logo kan variere en smule fra model til model. Derfor er det vigtigt at finde den model, som du mener repræsenterer din virksomhed på bedste vis. Alt efter volumen på din bestilling vil du opleve, at prisen bliver billigere desto flere, du ønsker at få produceret.

Hos TopSupplies har de gennem vores stærke indkøb forhandlet konkurrencedygtige priser på nogle af markedets bedste muleposer. De bestræber os på at gøre vores priser så gennemsigtige og konkurrencedygtige som muligt. Derfor finder du kun priser på vores produkter, hvor de har indregnet alle de udgifter og omkostninger, der kan forekomme ved produktion og levering af din bestilling. Fragten er nemlig også indregnet i deres priser. Så det er jo dejligt nemt, når du skal bestille dine muleposer med tryk.