Efterhånden som dit barn vokser, vil det få brug for ekstra støtte i sin barnevogn eller klapvogn. Puder kan give denne støtte og hjælpe med at holde dit barn behageligt på lange gåture eller bilture.

Der er et par ting, du skal overveje, når du vælger den rigtige pude til din barnevogn eller klapvogn. For det første skal du sørge for, at puden er fast nok til at give støtte, men blød nok til at være behagelig. Du skal også overveje pudens størrelse og form for at sikre dig, at den passer ordentligt i din barnevogn eller klapvogn. Endelig skal du vælge en pude, der er nem at rengøre og kan vaskes i maskinen.

Med så mange forskellige hynder på markedet kan det være svært at vælge den rigtige til dit barn. Men hvis du holder dig disse ting for øje, bør du kunne finde en pude, der giver dit barn den støtte og komfort, det har brug for.

Ud over at vælge de rigtige puder til dit barns barnevogn, bør du også overveje en komfortabel amme bh. Den vil være praktisk for dig når du er ude at gå lange ture med din baby og barnevogn.

Få overvejelser ved køb af puder til barnevogn

Der er et par ting, du skal huske på, når du køber puder til din barnevogn. For det første skal du overveje størrelsen på puden. Du skal sørge for, at den er stor nok til at give dit barn komfort, men ikke så stor, at den fylder for meget i barnevognen. For det andet skal du tænke på, hvilket materiale puden er lavet af. Du vil gerne have noget, der er holdbart og nemt at rengøre, f.eks. bomuld eller polyester. Endelig skal du vælge en farve og et mønster, som du mener vil passe godt til resten af barnevognens indretning. Med disse tips i baghovedet burde du kunne finde de perfekte puder til din barnevogn på ingen tid!

Her får du nogle tips til, hvordan du rengør puder til barnevogne

Barnevogne og klapvogne er meget brugt. De bliver konstant brugt, hvilket betyder, at de kan blive ret beskidte med tiden. De kan være fulde af bakterier og støvmider, som kan forårsage allergiske reaktioner hos spædbørn. For at holde dit barn sikkert og sundt er det vigtigt at rengøre barnevogn og puder regelmæssigt. Men bare rolig, der er måder at holde dem rene på:

1. Start med at tage puden ud af barnevognen. Hvis den er fastgjort med velcro, skal du sørge for at fjerne eventuelle fnuller eller rester, der kan sidde fast i stoffet.

2. Støvsug puden ved hjælp af støvsugerens polstertilbehør. Dette vil hjælpe med at fjerne snavs eller støv, der har samlet sig på pudens overflade.

3. Rengør pletvis alle områder af puden, der ser ud til at være plettet eller tilsmudset. Du kan bruge en mild sæbe og vand til dette formål.

4. Hvis puden kan vaskes i maskine, skal du vaske den i henhold til producentens anvisninger.

5. Lad puden lufttørre helt, inden du sætter den på klapvognen igen.

Ved at følge disse enkle tips kan du holde klapvognens pude ren og frisk – og sikre dig, at din lille pige altid har det behageligt, når den kører med!