Det koreanske badmintonmærke Victor bruges i dag af nogle af de bedste badmintonspillere i kategorierne mixdouble og double. Herunder er nummer 1 på verdensranglisten Lee Yong Dae. Samtidig er det det andet største brand indenfor badminton på markedet i dag. Victor har også et samarbejde med badmintonlandsholdet i Korea. Du kan købe produkterne på sport-net.

Victor badminton badmintonketcherne til alle spilletyper

Victor producerer flere forskellige serier af badmintonketchere til flere forskellige spilletyper. Blandt de mest kendte er f.eks. Thruster, som giver dig mere power. Det er en god badmintonketcher til dig, som spiller single. Her kan du beholde dit initiativ og smashe helt nede fra bagenden af banen.

En anden mulighed er light-fighter, som er meget let. I serien her er der flere forskellige fordelinger af vægt. Derfor er der både en badmintonketcher til dig, som vil have en hovedtung og hoved let badmintonketcher. Herefter kommer den nyeste type af badmintonketchere fra Victor badminton. Det er Jetspeed badmintonketcheren. Formålet med den er at mindske modstanden i vinden. Derfor kan du kombinere hurtige sving med enten kontrol eller power. I denne serie findes der både neutrale, hovedlette og hovedtunge badmintonketchere.

Leder du efter en aerodynamisk badmintonketcher? Så skal du kigge på Brave Sword, som er til dig, der leder efter hurtigere sving og øget kontrol. Med denne badmintonketcher kan du få en bedre reaktionsevne og styrke i dit spil. F.eks. bruge Yoo Yeon Seong og Lee Yong Dae, som er nummer 1 på verdensranglisten i herredouble, denne type af badmintonketcher fra Victor.

victor badminton

Hvilke teknologier anvender Victor badmintonbadmintonketcher?

Den benyttede teknologi i badmintonketcherne fra Victor er egentlig ikke meget anderledes end i andre badmintonketcher brands. F.eks. benytter badmintonketcher serien Jetspeed et mindre hoved på badmintonketcheren, et tyndere og længere skaft og et mindre greb. Det giver det helt optimale våben at angribe med.

Flere af Koreas bedste badmintonspillere bruger Victor badmintonbadmintonketcheren Brave Sword. Den skærer gennem luften ligesom sværdet. Derfor får spillerne 100% kontrol over bolden. Ved at kombinere kontrol og den aerodynamiske ramme på badmintonketcheren, får du det ultimative våben til at angive. Derfor er det ikke uden grund, at mærket Victor er en af de mest populære løsninger for elitebadmintonspillerne.

Victor badminton sponsorerer nu Malaysias landshold i badminton

Landsholdet fra Malaysia var tidligere sponsoreret af andre, men du er de en del af mærket her. På landsholdet findes flere elitenavne som Tan Wee Kiong/Goh V. Shem og Goh Liu Ying/Chan Peng Soon samt Chong Wei Feng. Alle spillerne bruger badminton badmintonketchere fra Victor badminton.

Træneren for det Malaysiske forbund er danske Morten Frost. Han er Victor badmintons ansigt udad til. På hjemmesiden for mærket fortæller han både om badmintonketchernes tekniske features, og hvordan de skal bruges på banen. Det kan roligt siges, at selv de mest prominente navne i badmintonverdenen kan sige god for Victor badmintons produkter. Derfor kan du roligt se udvalget nærmere på sport-net, hvor udvalget er særdeles fornuftigt. Invester i din badminton karriere eller hobby i dag!