geiger

Der findes ikke noget bedre end at cykle en tur med din yndlingsmusik i ørerne og få noget frisk luft. Du skal passe på dig selv på din cykeltur, og derfor er det vigtigt at have en cykelhjelm på.

Cool at køre med cykelhjelm

Før i tiden var det lidt pinligt at køre med cykelhjelm. De var ikke så pæne og ødelagde frisuren. I dag er det en anden sag. Det er blevet cool at køre med cykelhjelm igen, især fordi der er kommet mange flere pæne modeller på markedet. Derfor er det til at leve med, at frisuren ikke sidder 100%, når man når frem. Som cyklist er du meget udsat og sårbar i trafikken, og derfor er en cykelhjelm god at have, hvis uheldet skulle være ude. Vær altid opmærksom i trafikken, og lytter du til musik, imens du cykler, så sørg for, at du stadig kan høre dine omgivelser.

smart fyr

Cykelhjelm til hverdag og fritid

En cykelhjelm er rigtig god at have både i hverdagen og i fritiden. Måske cykler du hver dag til og fra dit arbejde eller henter dine børn. Det kan også være, at du giver den gas på en mountainbike eller racercykel i skoven eller på landevejene i weekenden. En cykelhjelm er ikke kun praktisk, når du cykler, men kan også bruges, hvis du skater eller står på rulleskøjter. Du kan finde en cykelhjelm på tilbud online og gøre et godt køb. Her kan du finde cykelhjelme fra anerkendte mærker, som sikrer dig en cykelhjelm af god kvalitet og til en god pris. Hjemmesiden forhandler også cykelhjelme til børn, så du kan med fordel købe cykelhjelme til hele familien.

Køb tilbehør til din cykelhjelm

Udover at cykelhjelme er blevet flottere i deres design, så kan du også købe tilbehør, som gør din cykelhjelm ekstra funktionel. Det kan for eksempel være lygter eller reflekser, som du kan sætte på hjelmen, så du er endnu mere synlig på vejene i mørket. Du kan også købe hjelmovertræk, som skærmer mod vind og vejr. Om vinteren kan du med fordel bruge en tynd hue eller pandebånd under din hjelm, som holder dig varm.

Find den rigtige størrelse

Det er meget vigtigt, at din cykelhjelm passer perfekt til dit hoved. Cykelhjelmen må altså hverken sidde for stramt eller for løst, da det kan påvirke, hvor godt den beskytter dig. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, kan du måle dit hoved og sammenligne med cykelhjelmens størrelser på hjemmesiden. Prøv gerne flere modeller, indtil du finder den rigtige.

Hvor tit skal en cykelhjelm udskiftes?

En cykelhjelm er som udgangspunkt designet til at være meget robust. Det anbefales, at du udskifter din cykelhjelm hvert 5. år. Hvis din cykelhjelm får hårde slag eller stød, skal den dog udskiftes noget før. Det er ikke altid til at se på en cykelhjelm, hvornår den trænger til at blive udskiftet. Derfor er det bedst at være på den sikre side, hvis du er i tvivl.