Det blev startet tilbage i 2014 og har nydt stor succes i mange modemagasiner siden da. Et af de helt store mærker indenfor dansk mode er rue de femme. Deres tøj er perfekt til dig der har en enkelt og elegant stil. De har desuden mange tidløse designs som kan passe ind i ethvert klædeskab. Det er et mærke, hvor man altid kan regne med god kvalitet, lige meget hvilken af deres designs du køber. Alle deres kollektioner har stort fokus på brugen af gode materialer, så du altid kan føle dig godt tilpas i dit rue de femme outfit.

Stilet men afslappet – en balancegang

Den afslappede mode har nydt en optur i de senere år, men det kan være svært at opnå balancen mellem at se både stilet og afslappet ud på én og samme tid. Især hvis man gerne vil bevare sin femininitet som kvinde. Mange af tøjstykkerne blander de bløde feminine silhuetter med de mere afslappede, firkantede og løstsiddende former. Så afslappet betyder ikke, at du skal gå på kompromis med din personlige stil.

Kun de bedste materialer

Når man går op i mode, går man som regel også op i kvalitet. Derfor er det sikkert vigtigt for dig, at dit tøj er lavet af gode materialer. Du er netop garanteret materialer af topkvalitet hos rue de femme, hvilket betyder, at du får tøj, du kan bruge igen og igen. Deres designs har bl.a. stort fokus på naturlige materialer, som er behagelige at have på. Så du går ikke ned på komfort, selvom der er stort fokus på stoffet. Hver kollektion byder desuden på nye, originale og spændende mønstre og tryk.

https://www.fashiondeluxe.dk/rue-de-femme/

Unikhed i simpliciteten                                                                  

Mange af brandets designs er simple, men de er samtidig præget af en unikhed med masser af specielle detaljer. Det er tøj der skiller sig ud fra mængden, men uden at være alt for frembrusende. Der skal være plads til, at du kan udtrykke dig og din personlighed gennem tøjet. Det er nemlig et tøjmærke der sætter en ære i at være tro mod sin designidentitet, samtidig med at de lader sig inspirerer af modens nyeste tendenser. Du kan altså altid være sikker på at finde tøj med masser af karakter hos rue de femme.

Outfits til enhver lejlighed

Med tøj fra dette brand behøver du aldrig mere stå i en tøjkrise dagen før en stor begivenhed. De har smukke sommerkjoler, perfekte til en romantisk date på en udendørsrestaurant. Hvis du skal til et bryllup, kan du også nemt finde en kjole med smukke feminine farver og udskæringer. Men det er ikke kun til de formelle begivenheder, du kan forvente at finde din nye garderobe. Dine dagligdags outfits kan også blive piftet op. Men eftersom vi er på vej mod de koldere måneder, er det måske en dejlig varm rullekrave sweater du er på udkig efter, og det har de selvfølgelig hos rue de femme. Der er altid fokus på, at tøjet skal være behageligt, flot og ikke mindst brugbart.