nyt indlæg

Hvis du er seriøs omkring køb af udstyr til ketchersport, så kig ind på https://sporthouz.dk/, hvor du finder et kæmpe udvalg af udstyr og tilbehør, som du næppe finder magen til i Danmark.

Det er sådan at alle dem du møder og har kontakt med på Sporthouz, enten er aktive udøvere, eller tidligere aktive udøvere af ketchersport, og det er absolut en fordel for dig som kunde, for de ved hvad du har behov for, og har mest brug for når du skal udøve din sport.

Det betyder også at det ikke bare er en flok mennesker der vil have dig til at købe så dyrt ind som muligt, men har øje for at vælge det udstyr der passer til dig og din spillestil.

Ud over det, så har de et grundigt kendskab til og viden om de produkter de sælger, og kan derfor yde den bedste vejledning af dig som kunde.

Ikke bare glimrende udstyr, men også en enestående service

Hvis du leder efter noget specifikt udstyr, og ikke kan finde det i sortimentet, så kan du altid tage kontakt og få skaffet produktet hjem, eller lade dig vejlede så du kan få et alternativt produkt der er lige så godt eller bedre.

Og det rigtige udstyr er vigtigt, alene af den årsag at det gør at din risiko for skader er markant mindre, end det vil være med andet udstyr hvor man måske er gået på kompromis med kvaliteten for at opnå en billigere pris.

Så ud over det store udvalg, den gode kvalitet, glimrende kundeservice og kendskabet til produkterne, så får du også gratis fragt hvis du køber for mere end 500 kr., og det er i hele Danmark det gælder.

Sporthouz

En forretning med erfaringen i ryggen

SportHouz kan præsentere hele 35 års erfaring inden for ketchersporten, til at starte med som udøvende af sporten, dernæst som forhandlere af produkterne inden for sporten.

Til at starte med kan nævnes badminton, hvor SportHouz har et stort kendskab til hvilket brands og mærker, så du får de bedste ketchere, hvor alle de førende mærker føres.

Herudover kan du naturligvis også få både sko, tasker, tøj og fjerbolde, så du er rigtig godt i stand til at lade spillet begynde.

Hvis du har brug for opstrengning af en ketcher, så kan det også klares, i skrivende stund laver SportHouz 15.000 opstrengninger om året.

Tennis er helt sikkert også noget der kan klares, og inden for alle produktgrupper som badminton, det er i hvert fald et sted hvor badminton og tennis ligner hinanden.

Har du stiftet bekendtskab med den nye dreng i klassen, nemlig padel? Det er en af de hurtigst voksende grene i Danmark lige nu, og det skyldes måske at det er noget alle kan lære og være med i, fordi det ikke kræver det store at starte op på.

Men også her skal du bruge udstyr, og hvorfor ikke få det bedste med fra starten, hvor du både skal bruge et bat, sko og bolde, så du kan vinde duellerne.