nyt indlæg

Det er ikke alle, der glæder sig lige meget til ungernes børnefødselsdag, når hele klassen kommer på besøg. For hvad skal man lige finde på? Hvordan undgår man, at årets fødselsdag kommer til at ligne alle de andre år? Læs med her og bliv klogere på flag fødselsdag.

Balloner og masser af flag er vejen til den perfekte flag fødselsdag

Det behøver ikke blive et værre mas at arrangere ungernes eller måske endda din egen fødselsdag. I virkeligheden kræver det slet ikke ret meget at få en rigtig flag fødselsdag. Det gode ved at pynte op med flag er, at du stort set ikke behøver andre former for pynt, og ingen er i tvivl om, at her holdes der fødselsdagsfest. Få fat i store flag, som kan stikkes i jorden og pynte i indkørslen, på terrassen, i dine blomsterkrukker med mere. Køb også nogle af de små bordflag på holdere. Arranger dem i små grupper på fødselsdagsbordet, på stuebordet, i vindueskarme og andre steder. Køb et fint flagbanner, som kan hænges i vinduet eller i en dørkarm. Få fat i en af de klassiske hvide papirduge med små flag på og dæk op til fest. Har du ikke fået flag nok, kan du jo investere i engangsservice og servietter med små flag. Sidst men ikke mindst skal du naturligvis ikke gå ned på de små klassiske flag, som kan stikkes i boller, kage eller pindemadder. At pynte op med flag tager i det hele taget ikke lang tid, og al pynten kan købes færdigt og klart til at hænge op. Når du er færdig, er der ingen, som i absolut ingen, der er i tvivl om, at du holder fest eller flag fødselsdag.

flag fødselsdag

Du kommer langt med balloner

Er du en smule træt af de rød-hvide farver eller orker du ikke flag overalt til din fødselsdag? Så er en flag fødselsdag selvfølgelig ikke det rigtige valg. Bare roligt, der findes masser af spændende muligheder for at pynte op til en klassisk voksen fødselsdagsfest, som ikke involverer flag. Balloner er en anden måde at pynte op til fest på. De kræver lidt mere arbejde end flag, da de skal pustes op. Har du ikke tålmodighed til det, så køb en masse latexballoner og en flaske ballongas (helium). Så er arbejdet med at fylde ballonerne hurtigt overstået. Balloner findes i alle farver. Prøv at pynte op med masser af balloner i sort og guld. Lad dem hænge under loftet i stuen, eller der hvor du holder festen. Med helium er det ingen sag. Eller lav en port af balloner til dørkarmen. En anden form for ballonpynt er heliumballoner med snor i, som samles i små buketter og sættes fast i smarte ballonholdere, som kan stilles på gulvet rundt omkring i festområdet. Suppler din ballonpynt med et fint dækket festbord med en sort dug, som du har strøet guldglimmer på. Køb engangsservice og servietter i sort eller guld. Vupti, så har du et superelegant festdækket bord. I det hele taget findes der masser af muligheder for at pynte op til fødselsdage og fester. Nemt og bekvemt og i lige præcis de farver, som du bedst kan lide.