geiger

Det er kedeligt at være lige som alle andre. Det er sjovt at skille sig lidt ud og at være speciel. Så kan du måske endda være en, de andre ser op til som inspirerende. Vil du gerne være den, de andre ser op til, så skal du gøre noget anderledes. Du kan finde dig en speciel hobby og klæde dig i anderledes tøj. Du kan også se på dit hjem. Det kan skille sig ud på mange måder. Du kan virkelig vise personlighed og stil i dit hjem. Dine møbler og alle dine ting udstråler noget helt bestemt alt efter, hvordan de ser ud. Det samme gælder dine vægge. Du kan gøre dine vægge anderledes med selvlysende maling.

Brug en anderledes maling

Hvor mange kender du, der har selvlysende vægge? Det er nok ikke ret mange. Så her kan du virkelig skille dig ud og være den første til at gøre noget. Hvis alle dine venner maler deres vægge med selvlysende maling bagefter, er det dig, der har startet trenden. Der er rigtig mange vægge, der er hvide. Hvid er blevet standardfarven på vægge. Hvis man vil have noget andet, vælger man som regel en pastelfarve. De modige maler med en mørk farve. Men de færreste bruger selvlysende maling. Hvis du bruger en anderledes maling på dine vægge, vil dit hjem blive anderledes.

maling i mørke

Brug din kreative muskel

Du kan nemt være kreativ med selvlysende maling. Det er i sig selv kreativt at male med det på dine vægge. Det bliver nogle anderledes vægge og et rum med et helt specielt udtryk. Brug den selvlysende maling til at træne din kreative muskel. Du er allerede kreativ, når du vælger malingen. Du kan være endnu mere kreativ, når du maler med den. Du kan gøre det enkelt og nøjes med at male én væg selvlysende. Du kan også være mere kreativ og male et motiv. Du kan male et mønster på din væg, som bliver rigtig tydeligt, når du slukker lyset. Det kan være stjerner eller streger og krummelurer. Du kan også vælge et flot motiv. Spiller du fx guitar, så kan du male en stor guitar på din ene væg og fylde de andre op med svævende noder.

Det er nemt at være anderledes

At male med selvlysende maling på dine vægge er en nem måde at være anderledes på. Du skal bare købe en spand maling og gå i gang med at male. Selvlysende maling er ikke mere besværligt at male med end andre slags vægmaling. Du kan male direkte oven på den maling, der i forvejen er på din væg. Det er smart, hvis du vil lave et mønster eller motiv. Så vasker du bare væggen af og begynder at male. Det er en minimal indsats, du skal lægge, men dine vægge vil komme til at se markant anderledes ud. De kan pludselig udstråle dig. Eller du kan lade dit barn få et anderledes værelse med nogle selvlysende motiver på væggene. Selv teenageren vil synes, at det er fedt.